joi, noiembrie 12, 2015

Clubul de lectură "Labirint"

        
     "Tinerii nu mai citesc" este adevărul tragic al timpurilor noastre . Aceștia preferă să-și petreacă timpul liber în față calculatorului într-o realitate virtuală "SOCIALIZÂND" pe facebook sau jucând jocuri video aducătoare de dependență. Este trist că deși aceste lucruri nu le încălzesc sufletul și mintea cu nimic au devenit ceva indispensabil, de altfel distrug orice speranță a unui om sănătos din punct de vedere intelectual și cu un orizont cultural cuprinzător.

     Clubul de lectura"Labirint" a prins radacini in scoala noastra înca de anul trecut sub indrumarea Doamnei Profesoare Rodica Marin. Deși la început erau puțini elevi în club cu timpul foarte mulți din colegiu ( surprinzător,în special cei de la mate-info ) s-au înscris pentru a-și deschide mintea și sufletul. Aici elevii discută despre cărțile pe care le-au citit despre filmele care au adus un impact asupra lor , încercând cu ajutorul celorlalți dar și al coordonatorului să se cunoască pe sine.

      "LEGAȚI-NE LA OCHI, SUNTEM GATA SĂ NE DESCHIDEM OCHII SUFLETULUI!". Aceștia s-au simțit îndatorați să-i ajute și pe cei din exterior ( profesori, elevi ,părinți ) să facă o călătorie inițiatică ,să fie actori pe propria lor scenă prin "Teatrul Labirint" despre care o să vă vorbesc cu o altă ocazie,lăsându-va totuși câteva poze cu cei care au făcut totul posibil.

                                           








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu